Prøv den nyeste fede trend i mobilcovers med PopIt Covers, som netop er kommet til Danmark! PopIt covers er det ultimative afstresningsgadget til dig på farten og især til børn, der har brug for hele tiden at sidde med noget i hænderne.

PopIt Covers giver dig en masse sjov på farten, hvor du kan poppe de små bobler i gummi igen og igen. De originale PopIt Covers er lavet med skræddersyet design til hver enkelte telefonmodel og derfor perfekt fit. Materialet er slidstærkt gummi, der er nemt at rengøre og vedligeholde.

Det smarte ved PopIt covers er dog naturligvis det små bobler, du kan poppe. Pop dem på telefonen, eller tag nemt telefonen ud af coveret og pop dem på turen på vej i skole, på ferie, eller imens du sidder og har brug for noget mellem hænderne til koncentration.

Hvert PopIt cover har en unik farvekombination, som giver coveret dets spøjse og friske udtryk. Det er i sandhed et sommercover og en sommertrend, som vinder frem med hastige skridt.

Foruden at være sjovt og farverigt får du dog også en solid beskyttelse, som du kender det fra silikone covers og TPU-covers. Designet er skridsikkert og behageligt at holde ved, og du kan nemt have det på telefonen under en trådløs ladning uden problemer.

PopIt covers er det nye cover, du ikke anede, du havde brug for, og det har potentiale til at blive endnu mere populært hele året rundt, idet folk prøver dem selv. PopIt covers skal ses og prøves, og så koster de ikke engang så meget.

Skal du ikke være klar til ferien? Har du problemer med koncentrationen, eller savner du bare noget at leje med i hænderne en gang imellem, når du slapper af? Så skal du prøve PopIt covers, fordi de er kommet for at blive, og du bliver ikke skuffet! Find dit PopIt cover fra den officielle DK shop i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *