Find det optimale lån

Er du på eftersøgning efter en hel ny bil eller vil have byttet den ældre ud med en ny, men har næppe likviderne til det? Så kan et billån være en smart beslutning for en. Hvis du bør have et billån er der som regel 2 muligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de to er at långiveren kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, det vil sige låneudbyderen har eje i faretøjet. Det vil dermed sige, at når en som låntager ikke følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan lånudbyderen gøre krav på bilen og videresælge den for derved at kunne indfri det billån en har taget. Det kan være en optimal løsning, hvis en ved at en kan overholde dine betalingsbetingelser over tiden, da det her tit kan være billigere for låneren at påtage dette billån. Da renten over låneperioden oftest er billigere. 

Afgørende faktorer at holde for øje, når en starter et Mc lån 

De 2 afgørende faktorer man bør se på, hvis man skal påbegynde et bådlån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i kroner og ører du låner af giveren for at kunne tilskrive sig motorcyklen. Løbetiden er den længden på lånet, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er derved den mængde likvider du bør anvende til erhvervelsen af motorcyklen. Så det er noget man selv kan justere på afhængig af hvilken motorcykel du ender med at købe. afdragsperioden kan ligeledes ændres afhændig hvor mange penge du har råd til at afdrage bådlånet på månedligbasis. bådlånet kan derved blive mereomkostningstungt ved at man har en lang betalingsperiode.  

Hvor bør I starte dit MC lån? 

Når du skal afgøre hvor en skal tage sit MC lån er det vigtigt at kigge på den enkelte rente på det bådlån man ønsker. Fx, hvis man sidder og bør have en ny billån er det rart at vide om man har råd til at påbegynde det MC lån. En hurtig måde at holde overblik er at tage en samtale med sin bank for at efterspørge hvordan din finansielle situation ser ud og hvad du har råd til. Her kan en naturligvis justere det en smule alt efter om man finder sin ønske motorcykel og så kan du stige det en my. Det er naturligvis at vælge noget, som man kan afbetale på længere sigt. Hvis du skal træffe hvordan ens billån skal se ud er det lækkert at vide hvor mange penge du har i dit månedlige budget til at afbetale på det pågældende MC lån.  

Ny eller gammel bil 

Det er intelligent at man har med i beregningen den naturlige værdi forringelse som båden får med tiden. Og om man kan komme ud af et for stort billån, for når motorcyklen har fået så høj en værdiforringelse, så man ej kan komme ud af MC lånet ved at sælge den. Sidder du og betaler for luft og det er naturligvis det du helst vil undgå. Derfor er det intelligent, at du ved at det er denne motorcykel man vil have over en længere periode. Ved en ny bilen tilkommer de den mest omfattende værdinedsættelse, når de forlader sælgeren. Derfra falder motorcyklen ikke så kraftigt i værdi. Hvis du ser på en gammel bil, som er brugt eller lignende er det klogt at man for undersøgt standen af bilen.  

Så hvis man beslutter at afbetale MC lånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler man muligvis på en bil du ikke mere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis du for eksempel skal have en båd og derfor har brug for et MC lån, så er der flere regler for at du kan optage et bådlån.  Man skal være fyldt 21 år gammel, du skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som lånoptager er der 2 valg i henhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at du forudbetaler en andel af det samlede beløb fra køb af. De fleste lånudbydere kræver i dag, at man lægger ti-tyve % af det fulde beløb af med det samme ved køb af en ny motorcykel.  
 
Det kan være utrolig intelligent at skaffe tilbud fra mange differentierede långivere forinden du træffer et valg om hvor man skal tage dit bådlån henne, da der som oftest er en variation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *