Den bedste måde at være aktiv på, at når du samtidig har det sjovt. En super sjov måde at være aktiv på om sommeren, er ved at spille nogle sjove havespil med din familie eller dine venner. Her snakker jeg ikke om kroket, kæmpe klodsmajor og andre rolige havespil. De er ganske vidst sjove, men ikke ligefrem de mest aktive spil til haven. Så hvilke havespil er gode at være aktive med om sommeren? Vi ser nærmere på nogle gode kandidater i artiklen her.

 

Aktive spil til haven

Stangtennis er en klassiker når det kommer til havespil – og med rigtig god grund. Ikke nok med at det er vanvittigt sjovt spil, så er det også aktivt. Selvom man næsten står på samme sted hele tiden, så bevæger man sig en hel del, og ketcheren bliver svunget med hård kræft igen og igen indtil enten en selv eller modtageren har tabt. Det er ligeledes et spil som kan være ved i lang tid. Du vinder ikke på at nå et hvis antal point eller mål, du vinder kun når du har slået modstanderen med en hvis længde. Bolden skal hele vejen op, eller hele vejen ned for at vinde eller tabe. Spiller 2 spillere mod hinanden som er næste lige gode, kan det være en rigtig hård kamp, og det kan tage rigtig lang tid.

 

Alternativ til aktive spil i haven

Hvis du ikke er så meget til spil i haven, så men stadig ønsker at være aktiv uden for på en sjov måde, så kan du bygge en forhindringsbane i haven i stedet for. Det er især sjovt for børn – både at være med til at bygge forhindringsbanen, men i den grad også for at løbe igennem den og klare udfordringerne på vejen. Efterfølgende kan i løbe igennem banen igen og igen, for at slå både jeres egen tid, og de andres tid. Det bliver til en konkurrence om hele tiden at presse sig selv mere og mere for at blive bedre. Det er utroligt sjovt, samtidig med at du er aktiv.

3 thoughts on “Vær aktiv med havespil

  1. Jeśli myślisz o użyciu aplikacji szpiegowskiej na telefon komórkowy, dokonałeś właściwego wyboru.

  2. Jeśli masz wątpliwości co do działań swoich dzieci lub bezpieczeństwa ich rodziców, możesz włamać się do ich telefonów z Androidem z komputera lub urządzenia mobilnego, aby zapewnić im bezpieczeństwo. Nikt nie może monitorować przez całą dobę, ale istnieje profesjonalne oprogramowanie szpiegowskie, które może potajemnie monitorować działania telefonów z Androidem, nie informując ich o tym.

  3. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *