Hvad er en ravkese ?

En ravkese er et redskab de professionelle ravjægere bruger når de går på Ravjagt og med en ravkese er mulighederne meget større for at finde det rav der er skjult.

Hvor bruges en ravkese ?

Man bruger en ravkese i vandet når man er på Ravjagt og det har flere store fordele. Typisk bruges de små ravkeser hvor krafterne i vandet ikke er stor og i stillestående vand.

Hvordan bruges en ravkese ?

Ravkesen kan bruges på flere måder men primært bruges den i vandkanten hvor man så kan samle ravet op uden at skal have hænderne ned i vandet. Der hvor ravkesen er rigtig anvendelig er i de huller der dannes i underlaget og som ofte er dækket med skaller, tang og andet, her graver ned under bunken af skaller osv. og trækker ravkesen op og da ravet ofte gemmer sig neders er det en rigtig god måde at finde det skjulte rav.

Hvorfor er der forskellige ravkeser ?

Forskellen ligger ofte i det materiale som ravkesen er produceret i så vær sikker på den er lavet i rustfri stål eller aluminium så den ikke ruster. En anden forskel er maskestørrelsen og nogle er med små masker og andre med store og dem med små masker er gode hvis du også vil have de små stykker rav ellers falder det blot gennem maskerne. Du vil også se at nogle ravkeser er runde, andre trekantede og andre halvrunde og de kan så igen være lavet med en lille klo hvilket er det klart bedste da du så hurtigt kan vende tang for at se om der ligger noget under det.

2 thoughts on “Brug en ravkese i jagten og find meget mere rav

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *