Hvis du har det ligesom mig og godt kan lide en øl eller to til kampen så fortsæt med at læse. Så hvad betyder det at være alkoholiker alkoholiker? Lad os starte med at finde alle de facts som indebære at være alkoholiker eller muligvis have et alkoholmisbrug. forskere har kommet frem til de spændende tal som er 14 genstande. pr uge for kvinder og 21 genstande. pr uge for mænd er grænsen for alkohol indtaget. Nogen vil sige det er meget højt tal, andre, oftest alkoholikere bliver chokeret og synes det er et for lille tal. hvad synes du selv?

Af egen erfaring har jeg en sjælden gang dukket 21 genstande om ugen og aldrig 21 genstande pr uge flere uger i træk. Er man så alkoholiker hvis man bare en uge drikker 21 eller flere genstande? det vil den almene dansker nok ikke synes. 

Det spørgsmåls som dukker op når man snakker om alkoholiker er hvor kommer alt den drikkeri fra og hvor bliver man alkoholiker? De store mængder og det store forbrug kommer oftest som en dårlig vane som for mange ender op i et skadeligt og farligt forbrug. det kunne også være fordi du starter med at drikke i forskellige situationer, så hver gang du f.eks ser fodbold skal du have en øl og du ser fodbold 5 gange om uge, og for opbygget et forhold til alkohol som lander dig i alkoholiker gruppen med tiden.

Men glem alt den information forskere har fundet frem. At være alkoholiker eller at have alkoholisme er ikke omkring hvor mange eller hvor meget du drikker men i stedet måden og hvordan du drikker på der har en betydning

Alkoholisme drejer sig ikke så meget om, hvor meget eller mange genstande du drikker, det er mere måden, du drikker på, der er afgørende. Drikker du ofte mere, end du har besluttet dig for? 

Røde flag som opstår hos mennesker der er ved at bygge et unaturligt forhold til alkohol kan være en stærk trang til alkohol, abstinenser efter alkohol, hvis alkohol spiller en unaturlig stor rolle i ens liv, at tabe kontrollen, og den sidste din toleranceøgning er blevet igen unaturlig stor.

håber at artiklen kunne være brugbar for jer som var i tvivl hvad det betyder at være alkoholiker og kunne hjælpe lidt hvis man var i tvivl. 

One thought on “En øl til kampen

  1. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon everyday. Its always exciting to read through articles from other authors and use a little something from other sites.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *