Overskuddet til at cykle en lang tur kan være svært at finde frem til tider. Heldigvis findes der mange gode måder at få energi til den helt lange cykeltur. Både før, under og efter turen. En af de nemmeste måder er energibarer, de fylder ikke noget, og er nemme at have med. Hvis man ikke får noget energi undervejs er det helt umuligt at præstere.

 

Energi til de mange kilometer

Hvis du er ude på de lange distancer, hvor du er afsted i mange timer, har du ganske enkelt brug for energi undervejs. Du kan både spise energibarer før, under eller efter turen. Der findes sindssygt mange forskellige energibarer, som du kan vælge imellem. De findes i mange forskellige smage, størrelser og varianter. Nogle er med chokolade andre er med nødder. Nogle indeholder noget helt tredje. Der er derfor til enhver smag. 

Køb energibarer her, så du ikke pludselig står og mangler på turen. De er nemlig også nemme at have med i lommen. Du kan også have en lille dunk med ekstra vand eller energivand med dig. Det er en anden måde, hvorpå du får energi på under din tur.

 

Energi starter inden

Der er ikke noget værre end at starte dagen med manglende energi. Så vil du få en dårlig start, som vil påvirke dig under hele turen. Derfor bør du også have et godt energiniveau, inden du begiver dig ud på den lange tur. Energi har mange former, og der er mange måder at lade op på. En af de bedste er gennem en god søvn. En god nats søvn er noget som professionelle idrætsudøvere tager meget alvorligt, og det bør du også. Hvis du ikke er udhvilet, vil din krop være påvirket af dette. Din krop vil være træt, og det vil gå ud over din cykeltur. Det vil ganske enkelt være umuligt at yde optimalt, hvis kroppen ikke er udhvilet. Dertil bør du sørge for at drikke godt med vand både før og efter. Hvis du ikke drikker godt med vand, kan du få ondt i hovedet. Det er ikke optimalt. Det er dermed vigtigt at sørge for at have et godt energiniveau både før, under og efter din tur. Uden vand går du ganske enkelt helt kold, og det kan ramme dig i mange dage efter, hvis du er blevet dehydreret. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *