Trænger du til en ny cykel? Vinteren er den perfekte årstid, hvis du gerne vil købe en cykel, for mens sne og kulde gør cykelstierne mindre trafikerede, så vil de fleste cykelforretninger gå langt for at få ryddet ud på lageret. Derfor kan du potentielt gøre en rigtig god handel – specielt hvis du ikke har noget i mod at købe ’sidste års model’.

Billige cykler om vinteren

Årstiden har meget at sige, hvis du gerne vil spare penge. Køb vintertøj i foråret, køb sommertøj i efteråret og køb din cykel når vinteren raser udenfor. Der er altid godt gang i handlen med cykler i august omkring skolestart. Her skal både børn, voksne og unge mennesker ofte have en ny cykel, og i foråret finder folk den gamle cykel frem fra garagen, skuret eller kælderrummet, og så er der ligeledes godt gang i værkstederne hos landets cykelforretninger.

Vinteren er derfor oplagt, hvis du er interesseret i at spare penge, og ikke har et akut behov for en ny cykel. Men hvor skal du så købe din næste cykel? Du kan se en komplet oversigt over cykelforretninger i Danmark på denne hjemmeside.

Send cyklen til service

Hvis du gerne vil passe på din cykel, så er det en god idé med jævnlige servicetjek. Har du ikke selv den store forstand på cykler, så er det oplagt at smutte forbi dit lokale cykelværksted. Hvis du gerne vil passe godt på din cykel, er det vigtigt at den bliver vedligeholdt korrekt.

Bremserne skal efterses, navet skal serviceres og kæden skal smøres. Sørg også for, at der altid er godt med luft i dækkene. Har du altid godt med luft i dækkene, er risikoen for at punktere også mindre.

Hus udstyret

Husk også det rigtige udstyr. Hos din lokale cykelforretning kan du købe dig fattig i udstyr, men det er ikke nødvendigvis det dyreste udstyr, der er det bedste. Der kan ofte være penge at spare ved at købe udstyr sammen med cyklen. Cykelhjelmen er en nødvendighed, men overvej også en cykelkurv. Det kan være farligt at køre med indkøbsposer og andre genstande på styret, ligesom ukurante genstande kan være farlige på bagagebæreren.

Det kan godt være, at en cykelkurv ikke ser så smart ud på din nye cykel, men den er utrolig praktisk og hjælper samtidig på din sikkerhed. Herudover er det oplagt med gode lygter. Lygterne kan være fastmonteret på cyklen, så du altid har dem med (og de ikke bliver stjålet).

Nogle cykler sælges med alt udstyr monteret – heriblandt lygter – men det er ikke altid optimalt at vælge denne løsning. Det er nemlig ofte billigere / ringere produkter, du får med på denne måde. Tænk dig godt om, og husk at prøvekøre cyklen grundigt, inden du beslutter dig for en konkret model

One thought on “Overblik: Find en cykelforretning i dit område

  1. Itís hard to come by educated people in this particular subject, but you seem like you know what youíre talking about! Thanks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *