Du skal købe en cykelhjelm og cykellås, men det kan være svært at vælge. Cykelhjelme skal først og fremmest beskytte dit hoved i tilfælde af uheld, med der er så mange at vælge imellem. Går du ind til din lokale cykelhandler, er hjelmene sat op på rad og række, hver med deres eget unikke design og farve. Der er så mange muligheder, og det kan være svært at træffe beslutningen.

På ecykelhjelm.dk kan du være helt sikker på, at alle hjelmene er sikkerhedsgodkendt, så den bekymring kan du slå ud af hovedet. Så er det vigtigste, at du vælger en hjelm, du vil bruge. Designet har godt nok ikke betydning for sikkerheden, men der er større sandsynlighed for, at du får hjelmen på, hvis du kan lide dens udseende (så godt som man nu kan med en cykelhjelm). 

Måske føler du ikke, at du har råd til at købe en ny cykelhjelm – men du har altså heller ikke råd til ikke at have en!

Sæt en stopper for cykeltyven med en god lås

Cykellåsen er en helt anden sag. De findes i mange prisklasser, og det kan være svært at vurdere, om de er alle pengene værd. En billig cykellås vil i de fleste tilfælde være nok til at holde din cykel på sin plads, men det er ikke altid nok. Uanset hvor god en cykellås, du køber, er der en risiko for, at cyklen bliver stjålet – virkeligt øv! 

Når du køber en cykellås, kan det altså godt svare sig at bruge lidt ekstra penge på en forsikringsgodkendt lås. Ikke fordi den giver dig 100% garanti for at din cykel ikke bliver stjålet (nogle mennesker vil gøre hvad som helst for en cykel, åbenbart), men fordi forsikringen dækker, hvis uheldet skulle være ude. 

14.009 thoughts on “Den store beslutning – hvordan vælger jeg den rigtige cykelhjelm?